Közlemény

2010.01.06. 11:38

Kedves Partnereink, Kollégák, Barátaim!


Nagy örömömre szolgál, hogy hosszas agitáció után hagytam magam meggyőzni és a szilvásváradi Lovas étterem után most egy egri hotel és étterem üzemeltetésébe is belevágunk. Természetesen a szilvásváradi programokat és az éttermet nem elhanyagolva, pont ellenkezőleg, a két üzletet karöltve, egy gondolatmenetre felfűzve üzemeltetjük a megszokott családias hangulatban. A belvárosban, az uszoda, a gyógyfürdő, a törökfürdő és a strand közvetlen szomszédságában március elején kicsit átgondoltabban, újranyitjuk a Hotel Aquát és a hozzá tartozó éttermet, melyet igazi bisztró stílusban, gyakran változó ételekkel, üzleti reggelikkel, uzsonnákkal, imbisz kiszállításokkal és kitűnő egri borokkal kívánunk vonzóvá tenni.

 
Az éttermünk különleges szerepet kap, támaszkodva a kiváló séfre és barátra, Macsinka Jánosra, és az egri csúcsborászokra. Az egri emberek kedvelt találkozóhelyévé kívánunk válni!

Nagy hangsúlyt fektetünk a városunkba látogató üzletemberek és családok barátságos környezetben történő elszállásolására. Zárt parkolóval, különleges reggeli-választékkal, programokkal, uszodai és gyógyfürdős szolgáltatásokkal kedveskedünk az idelátogatóknak.


Tréningszervezők és a tréningeket szervező cégek nagy hangsúlyt kapnak szállodánk üzletpolitikájában. A meglévő tapasztalatokat és adott lehetőségeket összhangba hozva szállodánk ideális helyszíne lesz a zárt téri tematikus rendezvényeknek (konferenciaterem), karöltve a szilvásváradi lehetőségekkel (éttermi szolgáltatás, programszervező iroda, lipicai ménes programértékesítő irodája, pisztrángsütések a Nemzeti Parkban, szarvasgombás programok, fogathajtás, kalandpark, paint ball stb.). Az egri borászok és pincészetek  jó ismerőjeként különleges boros programok szervezésével is színesítjük a szolgáltatásunk palettáját. De ezekről a programokról majd a későbbiekben bővebben írunk.

Nagy boldogsággal és szeretettel fogunk az új feladatok megvalósításához.

A fejleményekről igyekszünk későbbiekben is tájékoztatni mindenkit.

A nyitásig már nem is kell olyan sokat aludni!


Üdvözlettel:

Gál Gábor
Vendéglősmester
Lovas étterem
30/9552-180

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr411651194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása