Főzőiskola volt, lesz
2010.11.19. 14:44
Főzőiskola volt, lesz
Kicsit el voltam havazva, így csak most tudósítok első olasz főzőiskolánkról az egri Zsályában.
Jó hangulatban készültek az ételek, és ahogy gondoltam, már az ebédnél felpukkantottunk egy-két igényes fehéret (Hanga Demeter Csabától) és megittuk Bolyki Jani barátunk utolsó üveg 2009-es Roséját is.
A gnocchi kiváló, habkönnyű volt, az ebédből ez volt a kedvencem! A délutáni siesta után nekiláttunk a vacsora elkészítéséhez. Mivel délelőtt már sok mindennel előkészültünk, így több idő maradt a beszélgetésre és praktikus információkat kaptunk olaszországi kirándulási célokról, különleges rendezvényekről, eseményekről.
A vacsora „sztárja” a saltimbocca volt és természetesen Laura, aki fantasztikus olasz slágerekkel örvendeztetett meg bennünket. Köszönjük, Laura!
És hogy a hordó nem áll meg? mondá a művelt magyar, természetesen folytatódik a sorozat! November 20-án pedig a várva-várt francia főzősuli és a francia vacsoraest Rupival és Csuti (Csutorás Feri) kiváló boraival! A francia vacsoraestről és a főzőtanfolyamról bővebb információt kaphatsz a www.hotelaqua-eger.hu honlapon.
Fotókat az utolsó rendezvényről a Facebookon és a Zsálya honlapján találhattok!
A bejegyzés trackback címe:
https://lovasetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr262459403
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.