Hírek érkeztek a Lovasból!

2010.06.18. 14:40

Hírek érkeztek a Lovas Étteremből!

 
Levonult az ár (sajnos nem az energiáé és a bérleti díjaké), csak az esőzések utáni áradásra gondolunk.
 
Barátommal, a Benczúrral volt szerencsénk egy kézműves borászatot meglátogatni, ahol ezelőtt kb. 6-7 évvel jártam. Különleges borokat kóstoltunk és kellemes egyéniségekkel ismerkedhettünk meg.
 
Gratulálok, Orsi és Zoli!
 
A borfogyásotok rajtunk többé nem múlik, mi biztosan pusztítjuk a készletet erősen. Abrakadabra, Kétezernyolc és a Tehénfélék. A bornevekből is kiderül, hogy az ostorosi Orsolya pincében semmi sem szokványos és sablonos.
 
Nyakunkon a szilvásváradi lovas napok, a nemzetközi fogathajtó verseny, azaz sajnos csak volt, mivel az az irdatlan mennyiségű víz, ami ránk hullott, még arra is „járhatatlanná” tette az erdei maraton pályát és az akadályokat.
 
Viszont jó hír! Június 26-án, szombaton a lovas pályán, - a Lovas étterem mellett!!! – show hajtás, póni verseny és este Mága Zoltán koncertje lesz látható egy fergeteges éjszakai lipicai show-műsor keretében.
 
A program szupernek ígérkezik. Mi is készülünk, külön sátrat állítunk az étterem mellé, etetjük a pisztrángokat, hogy minél nagyobbakra és ízletesebbekre fejlődjenek.  Válogatjuk a borokat a fröccslapra, úgyhogy nagy baj nem lehet. Még egy jó hír: ha minden igaz, augusztusban ezt a rendezvényt is megismételjük. Hajrá!
 
És hogy mi várható a közeljövőben? Július 10-én Pisztráng és borfesztivál a Szalajka völgyben, új helyszínen, mégpedig a bazársoron! Az események két sátorban zajlanak. Kiváló pisztrángételek, és friss üde egri borok kíséretében, kézművesek, fellépő művészek, stand up comedy Aranyosi Gáborral és még sokan mások. Este koncert, buli kifulladásig.
 

A Lovas étterem ételkínálata:

 
-         mandulás vajban sütött pisztrángfilé szarvasgombás kukoricapürével és bazsalikomos gyümölcs nyárssal
-         grillezett szivárványos pisztrángfilé fokhagymás mézzel kenegetve, zöldséges hajdinalepénnyel
 
A hal remekekhez Bolyki Jani barátom királyleánykáját és kedvenc rosémat kínáljuk.
 
Így a nyárelőről kb. ennyit, aztán majd a többi meglátjuk.
 
Ja, az esti Show-műsorra célszerű asztalt foglalni.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr642091641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása