Libalakoma receptek
2010.11.24. 10:52
Libalakoma receptek!
A libamellet megtisztítod, a húsát éles késsel felszúrod és a friss szilvával tömködöd. Sóval, borssal bedörzsölöd és vízzel, zsiradékkal a sütőbe teszed, majd lassú tűzön piros ropogósra sütöd. Még ez készül elkészítheted a galuskát, melyhez bekeveréskor szilvalekvárt teszel, s utána kiszagatod, mint mindig. A mártásba kell lekvár, tejszín és a jó konyak. Összeforr és így együtt teszed fel!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.