B.U.É.K.

2010.01.06. 11:23

Hali mindenkinek, ja és BUÉK!

Szép csendben – rendben elmúlt az óév és nagy reményekkel nézünk a jövő felé.

Na nem kell megijedni, természetesen nem csak úgy nézünk ki a fejünkből, hanem próbálunk tartalmas, hasznos és természetesen kellemes dolgokat kitalálni az idei évre is. Na de maradjunk az év végénél egy kicsit még.

Sajnos a megszokottól kevesebben buliztuk át az éjszakát, de azért igyekeztünk finomat főzni, jó zenét szolgáltatni és kellemes műsorokkal megörvendeztetni mindenkit. Több volt a házhoz kiszállított „buli kaja”, mint a helyi fogyasztás. Sebaj, az idén ez így sikerült. A sztárkaja sem a „szokványos szilveszteri” volt, hanem a savanyú pacalleves vitte el a pálmát. Recept itt!


És hogy mi várható a közeljövőben. Rögtön január 9-én Attila napi pótszilveszter a Lovasban! Aki dolgozott, akinek nem sikerült jól, akinek csak egyszerűen a kedve nem volt jó, az most nálunk bepótolhatja a bulit. Természetesen Morzsika zenél, Bajzi és Sanyi bácsi főz, na meg Béla, Oti bá és jó Viktorom gondoskodik mindenkiről.

Januárban mi lesz még ami kihagyhatatlan? Hát a 30-i Hentes verseny, disznóvágással és egész napos velejáró minden jóval. Ja, tavaly ez is hajnalig tartó bulizásba csapott át!

És hogy adjunk egy kicsit a szakmának is: Demeter Borvacsora, még időpont nélkül, de készülj rá, mert szupi lesz. Csabi kiváló boraihoz Séf Clubos barátaimmal (Rupi, Macs, Bajzi, Lajos, Fici, Miki és Zsuzsi) már nagyon fenjük az acélt.

És a végére még egy újévi meglepetés: márciustól már Egerben is találkozunk! De hogy hol és pontosan miként, az még legyen titok (ha Egerben valami még 5 perc után is titok tud maradni).

Tehát még egyszer BUÉK és Hajrá Lovas! Mármint a Pásztrovölgyi teremkupában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr351651131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása