Szilveszter a Lovas Étteremben
2009.11.19. 10:34
Bulizzuk át együtt a Szilveszter éjszakát a Lovasban!
Tánc, zene, jókedv, móka, kacagás, kiváló ízek, ünnepi étkek, remek muzsika.
Kell ennél több? Hát persze! Az, hogy Ön is eljöjjön!
Vendégeinket egy folyékony beléptető rendszeren keresztül köszöntjük.
Ünnepi menü:
Bevezető egy kellemesnek ígérkező szilveszteri mulatozásba
Füstölt borjúnyelv bonbon, töltött angol hátszín tekerccsel és lazacos bagettel
Ki sok levest eszik, az soká is él!
Tárkonyos bárány-erőleves sült báránygerinc filével, zsenge karottával,
szarvasgomba pudinggal
Ennél a fogásnál, remélem, a jókedvedet nem befolyásolja a főnököd holnapi fejfájása sem
A: Hagyományos szilveszteri bőrös malacsült almás, pezsgős káposztával,
tepertős, hagymás tört burgonyával
B: „Gyöngytyúk saltimbocca” fenyőmagvas húskrémmel töltött gyöngytyúk combbal, kecskesajtos burgonyapogácsával, rakott zöldségekkel és zsályás libamáj mártással
La dolce vita!
Óévi jókívánság desszert almás túrótortával és házi diófagylalttal.
A beszélgetésekhez, bulizáshoz, piáláshoz!
Kézműves házi sajtok birsalmával, dióval – egy kis házi szarvasgombás kecskesajtot is belecsempészek!
Edd, hogy lóvéd legyen, mint tenger!
Éjfél után bükki káposztás malacgulyás lencsével és sok-sok füstölt hússal ……Mert így kedvelem!
A jókedvről a személyzet, a kiváló zenéről a Morzsi Duó gondoskodik.
Szilveszteri meglepetés műsor! Tombola! Éjfélig megtudhatja a jövőjét!!
Vendégeinket nyolcszor kínáljuk az est folyamán!
Otthon ne feledje kedvesét, s a jó kedvét!
Részvételi díj a tavalyi áron: 13.500,- Ft/fő
Asztalfoglalás: Lovas Étterem, 3348 Szilvásvárad, Szalajka-völgy
Tel.: 36/564-057, Fax: 36/355-555, Mobil: 30/9552-180
e-mail: lovasetterem@t-online.hu; web: www.lovasetterem.hu
Éjfél után tűzijátékkal köszöntjük 2010-et!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.