Libalakoma receptek

2010.11.24. 10:52

 Libalakoma receptek! Libamájjal töltött libacomb cukkínis lecsós karikaburgonyával   Hozzávalók 4 személyre: 4 db libacomb 40 dkg libamáj 2 db cukkíni 40 dkg vöröshagyma 20 dkg tv-paprika 20 dkg paradicsom 4 ek paradicsompüré 60 dkg burgonya 1 fej fokhagyma…

 Bulizzuk át együtt a Szilveszter éjszakát a Lovasban!   Tánc, zene, jókedv, móka, kacagás, kiváló ízek, ünnepi étkek, remek muzsika. Kell ennél több? Hát persze! Az, hogy Ön is eljöjjön! Vendégeinket egy folyékony beléptető rendszeren keresztül köszöntjük.…

Főzőiskola volt, lesz

2010.11.19. 14:44

 Főzőiskola volt, lesz Kicsit el voltam havazva, így csak most tudósítok első olasz főzőiskolánkról az egri Zsályában. Jó hangulatban készültek az ételek, és ahogy gondoltam, már az ebédnél felpukkantottunk egy-két igényes fehéret (Hanga Demeter Csabától) és…

Félpénzes kaják napja a Lovas Étteremben!   Kedves Vendégeink! Törzsvendégeinknek szeretnénk megköszönni egész éves figyelmüket, hogy megtisztelték éttermeinket,új vendégeinknek kedvet szeretnénk csinálni az éttermeink felkereséséhez, ezért év végi…

 Aki az idén október 9-én lemaradt, az az idén kimaradt?   Na ez nem igaz! December 11-én részt vehetsz egy „szüret utáni” szarvasgombás vacsorán. Újborok és óborok kíséretében kóstolhatjuk meg az év legérettebb szarvasgombáit.   Az est programja:…