Főzőiskola volt, lesz

2010.11.19. 14:44

 

Főzőiskola volt, lesz

 
Kicsit el voltam havazva, így csak most tudósítok első olasz főzőiskolánkról az egri Zsályában.
 
Jó hangulatban készültek az ételek, és ahogy gondoltam, már az ebédnél felpukkantottunk egy-két igényes fehéret (Hanga Demeter Csabától) és megittuk Bolyki Jani barátunk utolsó üveg 2009-es Roséját is.
 
A gnocchi kiváló, habkönnyű volt, az ebédből ez volt a kedvencem! A délutáni siesta után nekiláttunk a vacsora elkészítéséhez. Mivel délelőtt már sok mindennel előkészültünk, így több idő maradt a beszélgetésre és praktikus információkat kaptunk olaszországi kirándulási célokról, különleges rendezvényekről, eseményekről.
 
A vacsora „sztárja” a saltimbocca volt és természetesen Laura, aki fantasztikus olasz slágerekkel örvendeztetett meg bennünket. Köszönjük, Laura!
 
És hogy a hordó nem áll meg? mondá a művelt magyar, természetesen folytatódik a sorozat! November 20-án pedig a várva-várt francia főzősuli és a francia vacsoraest Rupival és Csuti (Csutorás Feri) kiváló boraival! A francia vacsoraestről és a főzőtanfolyamról bővebb információt kaphatsz a www.hotelaqua-eger.hu honlapon.
 
Fotókat az utolsó rendezvényről a Facebookon és a Zsálya honlapján találhattok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr262459403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása