Idén, első alkalommal „lép fel” éttermünk a Zsálya Bisztró a Dobó téren. Kitűnő alkalom a Bisztró számára a Bikavér ünnep és Borfesztivál, ahol megmutathatjuk magunkat Eger és a Világ számára, hogy vagyunk és számíthatnak ránk bármilyen céges és családi kedvezmények kapcsán egyaránt.
 
A nyár folyamán egyébként is igyekszünk színes programokkal kedveskedni. / Rokker Zsolti-Duma Terasz, Herczeg Flóra – Presszer est, tengeri halas-grilles estek…., de kiemelkedő eseménynek ígérkezik az idei Bikavér Ünnep!
 
Összefogtunk a Csabákkal és megpróbálunk kitenni magunkért. Demeter Csabi barátunkkal összeszövetkeztünk és kiváló bikavére mellé illő hozzávalót igyekszünk prezentálni. Húsos, fiatal malac császárhúsához vargányás malacfül ragut kínálunk.
 
Bátor vállalkozásnak tűnik, reméljük a közönségnek tetszeni fog!
 
Bolyki Jani sajnos későn ébredt és nem adta le időben bikavérét minősítés céljából, így az éttermi sátrunkban üresedés lett borászilag.
 
Hangácsi Csaba jelentkezése pont kapóra jött, így az ő Bikavéréhez Macsinka Jani egy hideg „Bisztró tálat” álmodott meg a nálunk megszokott helyben sütött kenyér különlegességekkel. Izgalmas hétvégének ígérkezik, úgyhogy készülünk és reméljük az érdeklődés sem marad majd el!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr632108467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása