Helyzetjelentés!

2010.01.27. 10:57

Helló, mindenki!

A hétvégén nyakunkon a Hentes verseny, melynek kapcsán a „házi pálinkák” vetélkedőjére is sor kerül. Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy kifőtt a birspálinkám, úgyhogy már csak a második helyért érdemes elindulni a vetélkedésen. Viszont jó hír, hogy a Lovas étteremmel szemben a fiúk vadul készülnek és hóágyúzzák, ratrakozzák a sípályát, úgyhogy ha megint nem lesz túlzott felmelegedés, akkor ismét leporolhatjátok a léceket és a bordokat. Fújnak havat a szánkósoknak is! Ha már jól átfagyott mindenki, érdemes benézni hozzánk, mivel még élnek a téli kedvezményeink (6 éves korig ingyen ebéd, 12 évesig 50%, síelő gyerekeknek ingyen tea, felnőtteknek 10% kedvezmény az egész fogyasztásból.) Szerintem elég király!

Mint már említettem, húzódunk Eger irányába is. Jó ütemben haladnak a munkálatok a Hotel Aqua-ban. Úgy gondolom, lesz egy szép kis családias *** szállodánk, amit megosztunk veled! Ami pedig nem csak a turistáknak fontos, alakul a hotel étterme is – legalábbis már a neve megvan: ZSÁLYA BISZTRÓ! Remélem, még sok kellemes élményhez fogjátok kötni ezt a nevet. És hogy itt mire számíthattok: természetesen a Lovasban már megszokott kedves, figyelmes kiszolgálásra, hangulatos bisztró környezetre és reményeink szerint kedvedre való remek fogásokra, ebéd menükre, melyet mindenki magának állít össze a napi kínálatból, uzsonnára (erről azért még beszéljünk) és változatos, mindig friss alapanyagokból készített vacsoramenükre!

És befejezésül: egy nagy megtiszteltetés érte a Lovas éttermet. Amit már mindenki tud: Lőrincz Gyuri barátunk kapta 2009. évben az „Év borásza” megtisztelő címet. Gratulálunk! És amit még nem tudtok: a szilvásváradi Lovas éttermet kérték fel, hogy a február 7-i budapesti díjátadó gálán 350 főre komponáljon meg egy pisztráng fogást Gyuri 2007-es Örökké borához.

Köszönjük a Borakadémia felkérését, ígérjük, nem bánják meg!

Reszkessetek pisztrángok – ezentúl mindenki csak pisztrángot akar majd enni!

A bejegyzés trackback címe:

https://lovasetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr741706021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maideralány 2010.02.09. 22:57:28

Gratulálok a bloghoz.Jöhetnek a cikkek az ételekről,amiket a Lovasban lehet enni.És a főzelékekről...
süti beállítások módosítása